Paskutinės žinutės

Puslapiai: [1] 2 3 ... 10
1
Discovery III / LR3 / Re: Webasto
« Paskutinė žinutė nuo VMatas Įrašytas Gruodžio 14, 2019, 09:03:24  »
Kažkokia keista pas tave WTT, komponentų testų langas be užrašų. Reiktų pabandyti kitä versiją - gal kokia kreiva pakliuvo ir kimba irgi dėl to. Langas Overview ar šalia mygtukas - nepamenu tiksliai.
2
Discovery III / LR3 / Re: Webasto
« Paskutinė žinutė nuo Kyro Įrašytas Gruodžio 13, 2019, 22:48:41  »
Itariu kad reikia to kur su žaliom lemputem?
3
Discovery III / LR3 / Re: Webasto
« Paskutinė žinutė nuo Kyro Įrašytas Gruodžio 13, 2019, 22:46:56  »
Iš kokio 5 karto pavyko normaliai ikelti.. :) ka jau kalbet apie ta wtt programa, nieko aš ten nesuprantu :D
Apie kurį langa eina kalba?
Turiu dar šita nusifotkines



Pompos testą buvau dares per sdd, klaksi. Nepamenu tik ar ten dar turi koki atsiliepima sdd apie jo darbą parašyti.
4
Discovery III / LR3 / Re: Webasto
« Paskutinė žinutė nuo VMatas Įrašytas Gruodžio 13, 2019, 22:35:19  »
Duok dar kitą langą su info - ten tikra info yra kiek kūrenosi. Čia buvo valandų skaičius kiek buvo įjungta.
5
Discovery III / LR3 / Re: Webasto
« Paskutinė žinutė nuo VMatas Įrašytas Gruodžio 13, 2019, 22:33:42  »
Kažkokia makalynė su nuorodom į paveiksliukus. Kai paveiksliuką užkrauni reikia pasirinkti nuorodos tipą - "Hotlink for forums" - tada paveiksliukas bus normalaus dydžio.

Webasto keikiasi apie kuro pompą - yra kažkokie pertrūkiai jos darbe. Sunku pasakyti kame kampas. Padaryk pompos testą ir paklausyk maždaug ties viduriu keleivio pusėj ar dirba kaip pasirinkai režimą. Ilgai pompint kuro negali - paskui rūks kaip iš garvežio :D

Dėl kibimo reiktų patikrinti virtualaus COM porto nustatymus - gal su užlaikymais kažkas ne taip.
6
Discovery III / LR3 / Re: Webasto
« Paskutinė žinutė nuo Kyro Įrašytas Gruodžio 13, 2019, 22:29:22  »
Na ir ganėtinai daug pasirodė dirbus webaso
7
Discovery III / LR3 / Re: Webasto
« Paskutinė žinutė nuo Kyro Įrašytas Gruodžio 13, 2019, 22:15:04  »
Pasirinkau kažkiek klaidų





Dirbo keistai webasto, užkurus mašiną, jeigu stovi vietoj, nedirba, pradedi važiuoti, lyg įsijungia. Užkurus bandžiau ir 15 min stoveti, neisijungia.

Su programa ir kovoju. Užsikrauna, ir po kokiu 3 min užlušta, saugiklinėje žiūriu ant masės viena rėlė klaksi, ištraukiau. Ištraukus programa pradejo nebeužlūžinėti. Tada nors ir pusvalandį programa dirba neužlūžusi, bet tik paleidi webasto per programa, vėl užlužta. Ir niekaip neina prisijungti kol neištraukiu webasto saugiklio sekundei, tad vėl viskas ok. Galvoju gal akumas prisilpes? Nors naujas buvo dėtas prieš pusę metų.

Rėlė kurią ištraukiau, kaip iš paveikslėlio supratau, veidrodėlių šildymas ir apiplovimo purkštukų? Tik klausimas kodel klaksi masę įjungus.

8
Range Rover Classic modeliai / Re: Range rover classic 2 duru
« Paskutinė žinutė nuo Mariujkas Įrašytas Gruodžio 10, 2019, 11:55:46  »
Sveikas. Reikia detaliu man. Pagal tavo dota numeri neina paskambyti. Pasuk man 860354464
9
Discovery III / LR3 / Re: Kairė pusė pučia vėsų orą
« Paskutinė žinutė nuo Kyro Įrašytas Gruodžio 09, 2019, 20:08:59  »
Su tel, truputi iššukis pakoreguoti, bet pavyko :) busiu matyt taisykles praleides ;) sekanti kartą ikelsim kaip reikia
10
Discovery III / LR3 / Re: Kairė pusė pučia vėsų orą
« Paskutinė žinutė nuo VMatas Įrašytas Gruodžio 09, 2019, 19:34:42  »
a) mažinam foto iki 800 pikselių per ilgąją pusę
b) patogu naudoti https://postimages.org - užkraunam ir kartu sumažinam.
Puslapiai: [1] 2 3 ... 10