Sveiki,
rašau pirmą kartą šiame forume, bet ne pirmą kartą čia lankausi.
Jau tuoj bus pora metų kaip apsėdo mintys apie Land Rover Defender, kartais jos aprimsta, bet neretai būna tų minčių paūmėjimas, kas skatina domėtis šiuo automobiliu.
Pastebėjau, kad Lietuvoje, tai nėra labai populiarus automobilis ir kai jį pamatau kelyje, tai dažnai pristabdau arba važiuoju iš paskos, juo besimėgaudamas, o jei turiu fotoaparatą po ranka ar telefoną, tai ir nufotografuoju, manau, kad ir ne vienas šio forumo dalyvis pateko į mano kadrą.
Mane jis sudomino savo grubiomis ir paprastomis formomis, salono paprastumu, ir youtube neigiamo video nėra apie jį ir rodos, kad nepravažiuojamų vietų jam nėra. Viskas aišku, kad tai ne asfalto auto, bet galima ir ant jo su juo važiuoti, tik greitis ribotas ir ne toks konfortas kaip su kitais.
Faktas kad noriu visureigio laisvalaikiui, bet reikia, kad galėčiau ir į darbą nuvažiuoti, nesu tas kuriam automobilis svarbu pasirodyti prieš kitus, jis tik kaip judėjimo priemonė, tai manau, kad šitas auto pats tas.
Bet kuo daugiau domiuosi šiuo auto, tai tuo daugiau ir neigiamų dalykų sužinau, kas verčia galvoti ar tikrai jis bus mano.
Perskaičiau, šiame forume patalpinta nuorodą į Alexey Mochalovo straipsnį, tai likau lengvai šokiruotas jo pateikta informacija, sunku patikėti, kad taip visų aukštinamas automobilis, anot to straipsnio, yra visiškai niekam netinkamas, išskyrus žvejybą ir medžioklę, NETIKIU.
Noriu paklausti jūsų ar šis automobilis yra iššūkis kurį verta priimti ar pradėti domėtis kitais variantais?
Laiko turiu, dar bręstu šiam reikalui ir kad pirksiu visureigį, tai tik laiko klausymas, nes laisvalaikiu labai mėgstu pabūti tikroje gamtoje.