Kadangi pakankamai mažai info apie naujesnius RR internete , tai nusprendžiau prisatyti savo automobilį.
Labai seniai norėjau, rinkausi tarp MB G ir RangeRover. Nebuvo minčių apie jokius RRS ar Disco, tik didysis.
Pabijojau 5.0 benzininio, o 4.4 dyzelio tuo metu nebuvo, taigi nusipirkau automobilį su 3,6 varikliu. Rida buvo 150 000 km, patikra Sostenoje nieko blogo neparodė.
Turiu jau daugiau nei metus. Nuvažiuota 45 000km. Naudojamas kaip kasdieninis auto, vežioja mane ir šeimyną. Šią vasarą keliauta po netolimą Europą, tai 3-4 tūkstančių kilometrų kelionėms superinis auto. Apie komfortą ir privalumus nėra ką daug plėstis, puiki mašina.
Prieš perkant buvau labai gąsdinamas praktiškai visų aplinkinių, kad iš servizų neišlysiu ir viskas kainuos dešimtim tūkstančių ( litų ar eurų, jau nesvarbu). Kol kas visos prognozės visiškai paneigtos: nupirkus pakeisti visi stabdžių diskai ir kaladėlės ir viskas. Dabar dar laukia išsiplėtimo bakelio ir vieno parking daviklio keitimas.
Iš šiokių tokių jūzerio pastebėjimų:
net su silpniausiu 3,6 varikliu trasoje sąnaudos prasideda nuo 10ltr/100 km. Jeigu jums tai svarbu, skaičiuokite ir galvokite, nes važiuojant daugiau - ryja irgi daugiau

. Šiaip vidurkis sakyčiau yra 14 litrų, bet mano važiavime trasa/miestas yra 50/50;
Kasko pernai buvo 1800 , šiemet 1600. Aišku, galima ir be šito;
Bagažinė talpi ir aukšta, bet naudotis ja sudėtinga. Reikia arba ilgų rankų, arba vistiek išsipurvinsi visa pilvą. Beje, ar tiesa kad nebuvo pas RR automatinio bagažinės uždarymo?
Jeigu bus klausimų, mielai atsakysiu, tačiau kapotą atidarinėju tik tada, kai reikia papildyti langų apiplovimo skysčio, tai į techninius klausimus atsakymų gali nebūti