Autorius Tema: Webasto  (Skaityti 40353 kartai)

Atsijungęs VMatas

  • Administratorius
  • Gyventojas
  • *****
  • Pranešimai: 5372
  • LR dvasia: +38/-6
Re: Webasto
« Atsakyti #125 Įrašytas: Gruodžio 01, 2019, 16:33:59 »
Kreiptis būtų galima, tik aš ne Lietuvoj esu :)

Kalba eina apie tiesioginį prisijungimą prie webasto. Galima pasiskaityti čia - sudėtingo nieko nėra.

https://www.disco3.co.uk/wiki/Fuel_Burning_Heater

http://lr-service.ru/diagnwebasto
L319 V6 HSE Bonatti Grey
neVilnius

Skype: vmatas

Visureigio išskirtinė savybė - užstrigti vietoje iki kurios neprivažiuoja kiti automobiliai :)

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #126 Įrašytas: Gruodžio 01, 2019, 17:08:23 »
Kžkur forume beskaitydamas, buvau išgimdes ka lyg iš Kauno. Bandysiu įsiskaityti, turėtu pavykti. Ačiū už info :)

Atsijungęs VMatas

  • Administratorius
  • Gyventojas
  • *****
  • Pranešimai: 5372
  • LR dvasia: +38/-6
Re: Webasto
« Atsakyti #127 Įrašytas: Gruodžio 01, 2019, 19:11:14 »
Aš šiaip iš Vilniaus buvau(tiesa ilgokai gyvenau Šiauliuose :) ), bet dabar nuo Vilniaus mane skiria 850km:)
Paskaityk ir pavyks - nieko ten sudėtingo nėra. Tada bus galima toliau galvoti kas ne taip su Webasto.
L319 V6 HSE Bonatti Grey
neVilnius

Skype: vmatas

Visureigio išskirtinė savybė - užstrigti vietoje iki kurios neprivažiuoja kiti automobiliai :)

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #128 Įrašytas: Gruodžio 01, 2019, 23:08:14 »
Beskaitant naujas klausimas iškilo. Pas mane į webasto ateina raudonas laidas kaip pas pirmuosius d3 arba pas d4. Klausimas, jeigu irašius d3 pirma softa, gal imanoma būtų turėti webasto timerį? Ar čia perdaug prisigalvojau.. :)

Atsijungęs VMatas

  • Administratorius
  • Gyventojas
  • *****
  • Pranešimai: 5372
  • LR dvasia: +38/-6
Re: Webasto
« Atsakyti #129 Įrašytas: Gruodžio 02, 2019, 07:30:17 »
Teoriškai gal ir įmanoma - bet velniai žino koks yra softo numeris... Tam reiktų dar surasti vieną iš pirmųjų SDD versijų, nes jei neklystų naujesnėse tokio softo tiesiog nėra. Na arba analogišką auto su softu ir ta pačia variklio kompo versija.
L319 V6 HSE Bonatti Grey
neVilnius

Skype: vmatas

Visureigio išskirtinė savybė - užstrigti vietoje iki kurios neprivažiuoja kiti automobiliai :)

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #130 Įrašytas: Gruodžio 02, 2019, 13:48:57 »
Supratau, pigiau ir paprasčiau statyti taimerį. Bandem jungtis, neleidžia. Kiek skaitau lyg reikia paprasto volksvageninio kabelio? Bandėm su Mongose, nerodo jokio signalo.

Atsijungęs VMatas

  • Administratorius
  • Gyventojas
  • *****
  • Pranešimai: 5372
  • LR dvasia: +38/-6
Re: Webasto
« Atsakyti #131 Įrašytas: Gruodžio 02, 2019, 22:55:19 »
VAG K-Line turi padėt.
L319 V6 HSE Bonatti Grey
neVilnius

Skype: vmatas

Visureigio išskirtinė savybė - užstrigti vietoje iki kurios neprivažiuoja kiti automobiliai :)

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #132 Įrašytas: Gruodžio 09, 2019, 18:37:47 »
Taigi. Nupirkau tą VAG K-Line kabeliuką, sukišau viską kaip priklauso, jungiu ir vėl nieko.. iš po daug bandymu rankos nusviro, bet vis tik po kelių apmastymo dienų sugalvojau kad reikia nesukist laidus, o tiesiai lituot. Pasiteisino, pavyko prisijungti. Žinoma tik ilindes pirma nutryniau visas klaidas(gal reikėjo pažiūrėt prieš trinant..) ir galvoju paleisiu pažiūrėt ką išmes iš naujų. Tai va ir vėl susidūriau su kažkokia mistika. Paleisti paleidžia katiliuka, bet programa iškart pakimba. Katiliukas toliau dirba, tik nieko matyti neina. Norint vel pajungti programą reikia trumpam ištraukti saugikli. Poto pajungus naujų klaidų lyg nemeta. Kaži ar viską teiaingai darau? Iš po kažkelinto bandymo leidau webastai dirbti iki kol užšils iki maksimalios temp. Bet jau nebebuvo laiko vėl pasijungti.

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #133 Įrašytas: Gruodžio 13, 2019, 22:15:04 »
Pasirinkau kažkiek klaidų





Dirbo keistai webasto, užkurus mašiną, jeigu stovi vietoj, nedirba, pradedi važiuoti, lyg įsijungia. Užkurus bandžiau ir 15 min stoveti, neisijungia.

Su programa ir kovoju. Užsikrauna, ir po kokiu 3 min užlušta, saugiklinėje žiūriu ant masės viena rėlė klaksi, ištraukiau. Ištraukus programa pradejo nebeužlūžinėti. Tada nors ir pusvalandį programa dirba neužlūžusi, bet tik paleidi webasto per programa, vėl užlužta. Ir niekaip neina prisijungti kol neištraukiu webasto saugiklio sekundei, tad vėl viskas ok. Galvoju gal akumas prisilpes? Nors naujas buvo dėtas prieš pusę metų.

Rėlė kurią ištraukiau, kaip iš paveikslėlio supratau, veidrodėlių šildymas ir apiplovimo purkštukų? Tik klausimas kodel klaksi masę įjungus.

« Paskutinį kartą keitė: Gruodžio 13, 2019, 22:26:44 nuo Kyro »

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #134 Įrašytas: Gruodžio 13, 2019, 22:29:22 »
Na ir ganėtinai daug pasirodė dirbus webaso

Atsijungęs VMatas

  • Administratorius
  • Gyventojas
  • *****
  • Pranešimai: 5372
  • LR dvasia: +38/-6
Re: Webasto
« Atsakyti #135 Įrašytas: Gruodžio 13, 2019, 22:33:42 »
Kažkokia makalynė su nuorodom į paveiksliukus. Kai paveiksliuką užkrauni reikia pasirinkti nuorodos tipą - "Hotlink for forums" - tada paveiksliukas bus normalaus dydžio.

Webasto keikiasi apie kuro pompą - yra kažkokie pertrūkiai jos darbe. Sunku pasakyti kame kampas. Padaryk pompos testą ir paklausyk maždaug ties viduriu keleivio pusėj ar dirba kaip pasirinkai režimą. Ilgai pompint kuro negali - paskui rūks kaip iš garvežio :D

Dėl kibimo reiktų patikrinti virtualaus COM porto nustatymus - gal su užlaikymais kažkas ne taip.
L319 V6 HSE Bonatti Grey
neVilnius

Skype: vmatas

Visureigio išskirtinė savybė - užstrigti vietoje iki kurios neprivažiuoja kiti automobiliai :)

Atsijungęs VMatas

  • Administratorius
  • Gyventojas
  • *****
  • Pranešimai: 5372
  • LR dvasia: +38/-6
Re: Webasto
« Atsakyti #136 Įrašytas: Gruodžio 13, 2019, 22:35:19 »
Duok dar kitą langą su info - ten tikra info yra kiek kūrenosi. Čia buvo valandų skaičius kiek buvo įjungta.
L319 V6 HSE Bonatti Grey
neVilnius

Skype: vmatas

Visureigio išskirtinė savybė - užstrigti vietoje iki kurios neprivažiuoja kiti automobiliai :)

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #137 Įrašytas: Gruodžio 13, 2019, 22:46:56 »
Iš kokio 5 karto pavyko normaliai ikelti.. :) ka jau kalbet apie ta wtt programa, nieko aš ten nesuprantu :D
Apie kurį langa eina kalba?
Turiu dar šita nusifotkines



Pompos testą buvau dares per sdd, klaksi. Nepamenu tik ar ten dar turi koki atsiliepima sdd apie jo darbą parašyti.

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #138 Įrašytas: Gruodžio 13, 2019, 22:48:41 »
Itariu kad reikia to kur su žaliom lemputem?

Atsijungęs VMatas

  • Administratorius
  • Gyventojas
  • *****
  • Pranešimai: 5372
  • LR dvasia: +38/-6
Re: Webasto
« Atsakyti #139 Įrašytas: Gruodžio 14, 2019, 09:03:24 »
Kažkokia keista pas tave WTT, komponentų testų langas be užrašų. Reiktų pabandyti kitä versiją - gal kokia kreiva pakliuvo ir kimba irgi dėl to. Langas Overview ar šalia mygtukas - nepamenu tiksliai.
L319 V6 HSE Bonatti Grey
neVilnius

Skype: vmatas

Visureigio išskirtinė savybė - užstrigti vietoje iki kurios neprivažiuoja kiti automobiliai :)

Atsijungęs Kyro

  • Naujokas
  • *
  • Pranešimai: 18
  • Age: 33
  • location: Šiauliai
  • LR dvasia: +0/-0
Re: Webasto
« Atsakyti #140 Įrašytas: Sausio 27, 2020, 22:53:34 »
Taigi, perrašiau wtt į naujausia kokia radau, vistiek kibinėjo. Nusprendžiau palysti pažiūrėti i ta vožtuvą. Nieko ypatingo nepamačiau, ištraukiau fyškę, viskas gražu, ikišau atgal ir vuole, viskas puikiai veikia, programa nebekimba, vebasto nebeužsilokina. Tai kaip itariu su kontaktu kžkas negerai buvo. Nors testą darant klaksėdavo tas vožtūviukas.
P.s. kadangi viskas gerai veikia, pasijungiau FBH Conteolerį. Puikus daiktas.. :)



« Paskutinį kartą keitė: Sausio 27, 2020, 22:56:44 nuo Kyro »